Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Zamrznjen grah na majhnem ognju segrejte na repičnim oljem.
Dodamo jušno juho, solimo, popramo in kuhamo na majhnem ognju do mehkega.
Ko je grah kuhan, počasi dodajamo smetano.
Juho segrejemo s smetano (vendar ne zavremo), z ročnim mešalnikom pretlačimo v pire in precedimo.
Na krožnike položite kozji sir.
Precejeno juho damo na kozji sir in na koncu vsak krožnik okrasimo z žličko bio ričkovega olja. Zaužijte takoj.
Juho pred jedjo z ročnim mešalnikom premešamo, da postane puhasta, da bo juha še lepša.
Za okras lahko odložite nekaj blanširanega graha in ga ob serviranju potresete po vrhu.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.