Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Največ vitaminov in vlaknin za naše telo nedvomno zagotavlja sveža zelenjava. Grahova solata s poširanim jajcem ni le zdrava, ampak je zahvaljujoč jajcu bolj nasitna in tudi izgleda odlično.
Zeleno olupimo z lupilcem zelenjave in narežemo na tanke rezine.
Grah blanširamo v vreli vodi 4-5 minut in odcedimo. Pustite, da se ohladi.
Mlado čebulo očistimo, narežemo na kolobarje in ledeno solato narežemo na trakove.
Kutinov kis damo v tesno zaprt kozarec, dodamo ščepec soli in počakamo, da se kristalčki soli raztopijo.
Nato dodamo ščepec zdrobljenega popra in na koncu kamilino olje. Temeljito pretresite.
Zelenjavo damo v posodo za mešanje in zmešamo s prelivom.
V manjši ponvi zavremo vodo z žlico kutinovega kisa. Po vrenju zmanjšamo ogenj, da samo vre. Jajca eno za drugim razbijte in vsako dajte v kozarec. Nato jih previdno potisnite iz kozarca v vrelo tekočino in kuhajte posamezno 3 minute, ne mešajte. Končana jajca odstranite s sitom.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.