Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Če želite, da so sendviči bolj raznoliki, se splača preizkusiti nekaj zelenjavnih namazov. Ta krema iz leče z lanenim oljem in pivskim balzamičnim kisom je po okusu skoraj kot jetrca, vendar ne vsebuje mesa. Je hitro pripravljena, okusna in bogata z rastlinskimi beljakovinami.
Čebulo drobno sesekljamo, česen na drobno narežemo, pastinak narežemo na kolobarje in prepražimo na repičnem olju. Zalijemo s toliko vode, da jih pokrije, nato kuhamo do mehkega.
Dodamo predhodno kuhano lečo, sol, poper, papriko v prahu in kumino, dobro premešamo in skupaj kuhamo še 3-4 minute.
Ragu dajte v blender. Nalijte laneno olje, balzamični kis in gorčico ter premešajte do gladkega. Po potrebi razredčite z nekaj vode. Moral bi biti mazljiv. Shranjen v hladilniku v zaprtem kozarcu, bo namaz shranjen 4 do 5 dni.
Lečo namočimo dan prej in naslednji dan kuhamo do mehkega s soljo, poprom in lovorjevim listom približno 20 do 25 minut. Pastinak lahko nadomestimo s korenjem.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.