Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Ta brezglutenska zgoščena juha z indijskimi oreščki je prava bomba okusa. Finejšo, preprostejšo in bogatejšo juho si težko predstavljamo.
2 stroka česna natremo z oljem, soljo in poprom ter zavijemo v aluminijasto folijo. Pečemo pri 200 stopinjah 30 do 40 minut.
Medtem na olivnem olju prepražimo drobno sesekljano čebulo, zeleno in por.
Zmanjšajte ogenj in dodajte krompir in kolerabo. Kuhamo 5-10 minut, nato dodamo piščančjo juho in mleko.
Nato dodajte v pečici pečen česen (brez lupine) in indijske oreščke ter kuhajte pokrito na zmernem ognju 20 do 25 minut.
Juha je pripravljena, ko je zelenjava mehka. Dodamo stebla koriandra, premešamo in po potrebi precedimo. Po okusu zgostimo s smetano.
Kot prilogo k juhi postrezite tople sendviče, polnjene s sirom. Prerežemo na dva dela in postrežemo z juho. Na koncu pokapljamo s pistacijevim oljem in po želji okrasimo z drobnjakom.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.