Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Krompir dobro operemo in kuhamo v vreli slani vodi približno 25 minut, medtem olupimo šparglje, odrežemo olesenele konce in peclje narežemo na 4 cm dolge kose. V ponvi zavrite veliko vode z dobrim ščepcem soli in sladkorja ter kančkom bio jabolčnega kisa in pustite, da se koščki špargljev v njej namočijo približno 8 minut. Zeleni solati odstranimo liste, operemo, razvrstimo, očistimo, osušimo in natrgamo na velike kose. Mlado čebulo operemo in obrežemo ter narežemo na tanke kolobarje. Operite in razpolovite tudi paradižnike. Drobnjak operemo, otresemo, nekaj pecljev odstavimo za okras, ostalo pa narežemo na drobne kolobarje.
Krompir odcedimo, pustimo, da para izhlapi, olupimo, ohladimo in narežemo na rezine. Zmešajte s preostalimi sestavinami za solato in omako iz domačega konopljinega olja, razporedite po krožnikih ali v skledicah ter postrezite okrasite s stebli drobnjaka.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.