Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Krompirjeva solata z majonezo je zelo priljubljena, še bolj bogata in zdrava pa je z dodatkom rdeče pese. Zahvaljujoč majonezi iz lanenega olja in arašidovega olja ima krompirjeva solata posebno aromatičen okus.
Za majonezo v mešalnik dodamo laneno olje, arašidovo olje, sojino mleko, ščepec soli, malo mletega popra, jabolčni balzamični kis, gorčico in česen.
Sestavine mešajte 10-15 sekund, dokler majoneza ne dobi kremaste konsistence.
Krompir v lupini skuhamo v osoljeni vodi (s preostalo soljo). Po kuhanju pustimo, da voda izhlapi, nato ga olupimo in narežemo na kocke.
Peso olupimo, prav tako narežemo na kocke in kuhamo v malo vode do mehkega. Pustite, da se ohladi.
V posodi za mešanje zmešajte krompir s peso, mlado čebulo in majonezo. Temeljito premešajte.
Pri serviranju dodajte vsaki porciji malo rukole.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.