Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Dokler ni svežega sezonskega sadja, a se vam zahoče nekaj sadnega, je ta mousse popolna izbira. Limonin mousse postane še bolj svež s suhimi marelicami, meto in oljem mareličnih koščic.
Želatino namočimo v vodi, nato pa segrevamo na nizkem ognju, pazimo, da ne zavre.
Naribamo limonino lupinico, iztisnemo sok in dodamo kremni sir skupaj z eritritolom.
Beljake s ščepcem soli stepemo v čvrst sneg.
V stopljeno želatino vmešamo eno do dve žlici mešanice kremnega sira in nato dodamo preostalemu kremastemu siru.
Na koncu previdno vmešamo še stepene beljake. Mousse razporedite v kozarce in pokrijte ter ohladite za 12 ur.
Suhe marelice narežemo na majhne koščke, meto na drobno sesekljamo in vse skupaj zmešamo z oljem mareličnih koščic. Sadje položimo na ohlajen mousse in postrežemo.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.