Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Marsikdo, ko pomisli na špinačo, pomisli na kremno špinačo, a je tudi čudovita osnova za hladne ali mlačne solate. Ta špinačna solata je narejena s kuhano šunko in pinjolami ter še bolj zdrava in razburljiva s paradižnikovim kisom in chia oljem.
V vroči ponvi z repičnim oljem prepražimo strt česen.
Dodamo pinjole in pražimo do svetlo rjave barve.
Kuhano šunko narežemo na kocke in dodamo pinjolam. Pražimo še 5 minut.
Mešanici šunke in pinjol dodajte oprane špinačne liste v enem ali dveh obrokih. Špinačni listi naj rahlo ovenijo. Na koncu začinimo z 1-2 žlički paradižnikovega kisa.
Pred serviranjem vmešajte chia olje. Postrezite z naribanim parmezanom.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.