Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
V visoki skledi zmešajte moko iz tigrovih oreščkov, riževo moko, jajca, rjavi sladkor, mleko, ščepec soli in žlico arašidovega olja.
Sestavine zmešajte z mešalnikom do gladkega in pustite 15 minut.
V ponev damo žličko arašidovega olja in segrejemo. V vročo ponev vlijemo del testa. Ko se vrh začne strjevati, obrnemo palačinke in pečemo drugo stran do zlato rjave barve. (V ponvi segrejte žličko arašidovega olja za vsako palačinko).
V drugi ponvi karamelizirajte med. Ravno prav je, ko se speni in obarva v svetlo rjavo barvo. Med na najnižjem ognju med nenehnim mešanjem počasi karamelizirajte.
Slive operemo in narežemo na četrtine. Dodamo 2 žlici balzamičnega kisa črnega ribeza, drobno sesekljan (na kocke ali drobne trakove) ingver in vse skupaj mešamo v vroči karameli 2 do 3 minute.
Na sredino palačinke dodamo nadev in zvijemo ali zložimo v trikotnik.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.