Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Kruh narežemo na kocke, popečemo v ponvi brez maščobe in nato damo v skledo.
Preliv prelijte v majhen kozarec z navojnim vrhom. Najprej solimo in popramo 2 žlici paradižnikovega kisa.
Nato dodajte 3 žlice bio lanenega olja.
Skupaj z oljem dodamo na repičnem olju dušen česen. Zaprite kozarec in pretresite.
Paradižnik in kumaro operemo in narežemo na kruhove kocke (če uporabimo paradižnike različnih barv, bo okus bolj okrogel, solata pa še lepša). Olupljeno rdečo čebulo narežemo na tanke rezine in vse skupaj dodamo zdaj ohlajenim kruhovim kockam. Bazilika narežemo na trakove, sardoni pa zaključijo solato.
Panzanello prelijemo s prelivom in dobro premešamo.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.