Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
V tesno prilegajoč kozarec dajte 1 žlico jabolčnega balzamičnega kisa. Pri pripravi preliva je pomembno, da se držimo vrstnega reda in pri pripravi vedno uporabljamo steklen kozarec. Sol in poper po okusu. Dodajte 1 čajno žličko jabolčne balzamične gorčice.
Na koncu dodajte 2 žlici ričkovega olja in 2 žlici olja mlečnega badlja.
Zaprite kozarec in ga pretresite. To je preliv z ričkovim in oljem mlečnega badlja za solato.
Očiščene paradižnike razpolovimo in razporedimo po krožniku. Dodamo preliv z ričkovim in oljem mlečnega badlja in premešamo s paradižnikom. Na vrh položite bivolje mocarelo. Namesto mocarele lahko uporabite tudi burrato.
Po okusu začinimo z dvema žličkama jabolčnega balzamičnega kisa.
Listi bazilike, sol in sveže mlet poper zaključijo solato.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.