POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
Registracija
POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
PÖDÖR VELEPRODAJA
REGISTRACIJA TRGOVCA IN GASTRONOMIJE

Kot trgovec na drobno, debelo ali gostinsko podjetje lahko kupujete po veleprodajnih cenah z vsemi dodatnimi ugodnostmi. Kot prodajalec se odločite za izbiro in količino izdelkov Pödör Premium, ki bi jih radi ponudili v svoji trgovini. Lahko pa sodelujete tudi samo kot PICK UP partner.

Registracija

Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.

Prijavite se
Išči

Pečene paprike, polnjene s kuskusom in rozinami

Te pečene paprike, polnjene z rozinami, so pisana in zdrava predjed. Sestavine lahko pripravimo  vnaprej, dovolj je, da jih pečemo pred serviranjem.

Vegetarian food
Brez jajc
Brez soje
Brez koruze
50 Min.
44

Priprava

01

Pečico segrejte na 250 stopinj. Paprike položimo na pekač, obložen z alu folijo, in pečemo v pečici, da je koža vidno zapečena. Med peko nenehno obračajte, da so na vseh straneh skoraj črne.

02

Takoj po pečenju paprike damo v plastično vrečko, ki jo je mogoče zapreti, vsaj za 15 minut, nato pa jo zlahka olupimo.

03

Paprike po dolžini zarežemo, odrežemo 1 cm širok trak, narežemo na kocke in odstavimo za nadev. Skozi to odprtino odstranite sredico paprike.

04

V ponev damo repično olje in prepražimo drobno sesekljano čebulo, da postane prosojna. Dodajte drobno sesekljan česen, 1/2 čajne žličke soli, origano in svež poper ter pražite 3 do 4 minute.

05

Kuskus, dušeno čebulo, na kocke narezano papriko, rozine, mandlje in tanko narezane olive damo v večjo skledo ter zmešamo z limetinim sokom, medom, polovico naribanega sira in chia oljem.

06

Paprike enakomerno nadevamo z mešanico kus kusa in potresemo s preostalim sirom. Pečemo v predhodno ogreti pečici na 190 stopinj 10 minut.

Nasveti:

V srednje veliki ponvi zavremo vodo, dodamo kus-kus in pol žličke soli. Kuhamo eno minuto, nato pokrijemo in pustimo počivati ​​5-6 minut. Na koncu premešamo z vilicami, da postane kus-kus zrnat.

Sestavine
za porciji Merska enota: EUUSUK
2 jedilna žlica
1 jedilna žlica
Bio chia olje
6 kos
Paprika
100 g
Kus kus
0.5 kos
Čebula
2 strok
Česen
50 g
Zlate rozine
10 kosi
Črne olive
120 g
Gavda
2 čajna žlička
Med
0.5 kos
Limete
1 jedilna žlica
Sol
0.5 jedilna žlica
Poper
1.5 kosi
40 g
Mandlji
170 ml
Voda

DIETNO

Vegetarian food Brez jajc Brez soje Brez koruze

POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
Registracija
POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
PÖDÖR VELEPRODAJA
REGISTRACIJA TRGOVCA IN GASTRONOMIJE

Kot trgovec na drobno, debelo ali gostinsko podjetje lahko kupujete po veleprodajnih cenah z vsemi dodatnimi ugodnostmi. Kot prodajalec se odločite za izbiro in količino izdelkov Pödör Premium, ki bi jih radi ponudili v svoji trgovini. Lahko pa sodelujete tudi samo kot PICK UP partner.

Registracija






VREDNO GA JE PRIPOROČITI DRUGIM!
BREZPLAČNI VZORCI
Že ob prvem nakupu v spletni trgovini
0

To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.