Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Korenje lahko kupujete vse leto, najboljše pa je mlado, sladko pomladno korenje. Pečeni, karamelizirani in pikantno začinjeni so odlična priloga.
Če je korenje sveže, mehko in tanko, ga morate le dobro oprati. Starejše korenje je treba olupiti in narezati na trakove. V ponvi stopite maslo in olivno olje, nato dodajte korenje. Pražimo nekaj minut, nato solimo in popramo, potresemo s koriandrom in sesekljanim čilijem.
Zalijemo z vodo in kuhamo na srednjem ognju do al dente. Na koncu potresemo s sladkorjem in karameliziramo brez pokrova.
Pistacije popečemo v suhi ponvi.
Korenje postrežemo s pistacijami in pistacijevim oljem.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.