Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Okus čist in intenziven. To solato postrežemo v skodelicah zelene solate. Ne samo, da je to videti dobro, ampak tudi skodelice nadomestijo kruh. Zaradi tega je zelo prijazna jed, ki navduši tudi goste.
File piščančjih prsi temeljito operemo in posušimo. Narežemo na kocke. Natremo s soljo in poprom ter pokapamo z limoninim sokom. Segrejte ponev in dodajte olivno olje. Pražite, dokler kocke niso zlato rjave barve z vseh strani.
Kocke odstavimo in v preostali ponvi prepražimo česen do prosojnosti. Dodajte komarček. Pustite karamelizirati še 10 minut.
Koromaču dodamo olive, narezane na kolobarje, skupaj s suhim paradižnikom, narezanim na trakove. Zelenjavi dodamo mesne kocke in skupaj pražimo 1-2 minuti.
Odstavimo z ognja, damo v posodo in dodamo avokado in feto.
Pripravite preliv. Kis zmešamo s ščepcem soli, dodamo olje, strt česen in strt poper. Dobro pretresite v zaprtem kozarcu, da preliv postane krema.
Solato nežno prelijte s prelivom. Ledeno solato prepolovite in izberite deset manjših notranjih listov. Končano solato damo v solatne sklede.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.