Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Rumenjake damo v visoko posodo in dodamo žlico jabolčne balzamične gorčice.
Nach Geschmack salzen und pfeffern, und einen Teelöffel Bierbalsamico dazugeben.
Dodajte inčune.
Potresemo s parmezanom (namesto parmezana lahko uporabite Pecorino ali Grana Padano).
Dodamo polovico strtega stroka česna.
Dodajte 4 žlice olja grozdnih pečk in 4 žlice bio arganovega olja.
Sestavine temeljito premešajte z mešalnikom.
Dodamo 2 žlici mleka in 2 žlici kisle smetane ter premešamo z vilicami. Končan preliv odstavimo.
V ponvi segrejte 2 žlici sezamovega olja in prepražite filete piščančjih prsi do zlato rjave barve. Solimo in popramo po okusu ter narežemo na tanke trakove.
Segrejte 2 žlici olivnega olja, ciabatto narežite na cca 2 x 2 cm velike kocke in popecite na vročem olju.
Solato dobro operemo pod tekočo vodo, nato jo narežemo na 4 cm dolge trakove in posušimo z vrtalko za solato. Solato prelijemo s prelivom in dobro premešamo.
Polovico solate dajte na krožnik in dodajte polovico trakov piščančjih prsi in kocke ciabatte. Na koncu okrasite s parmezanom.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.