Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Jajca trdo kuhajte 8-10 minut in jih nato ohladite v hladni vodi. Medtem obrežemo, nasekljamo, operemo in kuhamo brokoli v vroči, slani vodi na srednjem ognju 5-7 minut. Stebla ne zavrzite, ampak ga olupite in narežite na koščke. Posušene paradižnike narežemo na tanke trakove in skupaj z brokolijem kuhamo približno 3 minute. Nato odstavimo in dobro odcedimo.
Medtem na suhi ponvi prepražimo pinjole in pustimo, da se ohladijo na krožniku. Gobe očistimo in narežemo na trakove. Olupite in narežite kuhana jajca.
Sestavimo preliv: v skledo damo 150 g jogurta. sol in poper. Dodajte 1 čajno žličko lešnikove gorčice, 2 žlici olja iz pinjol in 1 čajno žličko hruškovega kisa ter zdrobite majhen strok česna. Dodajte sol in poper.
Dobro premešajte.
Na koncu v skledo damo kuhan brokoli, sušene paradižnike, gobove rezine, jajčne rezine (4 kose) in polovico popečenih pinjol. Prelijte s prelivom in nežno premešajte.
Za serviranje potresite s preostalimi jajci in s popečenimi pinjolami.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.