Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Solato operemo, osušimo in narežemo na manjše kose. Čebulo olupimo in narežemo na tanke kolobarje. Paradižnik operemo in prepolovimo. Vse sestavine dajte v skledo.
Prsni file narežemo na trakove. V ponvi segrejemo sončnično olje in na majhnem ognju prepražimo meso. Meso vzamemo iz ponve in odstavimo na krožnik.
Sestavimo preliv: Malinov balzamični kis damo v kozarec z navojno ploščo. Solimo in popramo po okusu, nato dodamo lešnikovo gorčico.
Dodajte orehovo olje.
Kozarec tesno zaprite in dobro pretresite.
Končan preliv prelijemo po solati in dobro premešamo. Suho sadje in oreščke drobno sesekljamo. Končano solato razporedite po krožnikih, prelijte z drobno sesekljanim suhim sadjem in oreščki ter zaključite s slanimi in popranimi trakovi piščančjih prsi.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.