Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Očistite oba fileja piščančjih prsi in narežite na trakove. V ponvi segrejemo žlico sončničnega olja in na majhnem ognju prepražimo meso. Meso vzamemo iz ponve in odstavimo na krožnik.
120 g mešane solate operemo, osušimo in natrgamo na majhne koščke.
Grenivko olupimo, odstranimo tudi belo lupino. Nato narežite na tanke rezine. Čebulo olupimo in narežemo na tanke kolobarje. Avokado prepolovimo, odstranimo koščico in na tanko narežemo meso.
Sestavimo preliv: v skledo damo 125 g jogurta. Dodajte sol, poper, 1 čajno žličko mareličnega kisa, 1 čajno žličko curryja v prahu in 2 žlici olja makadamije.
Dobro premešajte.
Solato damo v skledo, nanjo položimo soljene in poprane koščke piščančjih prsi, grenivko, obročke čebule, rezine avokada in 2 čajni žlički bio stisnjenih lanenih semen. Prelijte s končnim prelivom in nežno premešajte.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.