Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Poleti se vam pogosto ne da jesti mesa, zato so nujni drugi viri beljakovin. Ta poletna solata iz leče je bogata z rastlinskimi beljakovinami, jogurtov preliv z oljem mleka osatov pa jo naredi še bolj bogato.
Kumare po dolžini razpolovimo, izdolbemo semena in meso narežemo na tanke rezine.
Češnjeve paradižnik operemo in prepolovimo.
Papriko operemo in ji odstranimo sredico, narežemo na kocke.
Mlado čebulo olupimo in narežemo na tanke kolobarje.
Za preliv dajte hruškov kis v kozarec, ki se dobro zapre, posolite in počakajte, da se kristalčki soli raztopijo. Nato dodajte olje mleka osatov in poper, kozarec zaprite in dobro pretresite.
Preliv prilijemo k jogurtu.
Lečo odcedimo in damo v skledo za mešanje.
Dodamo pripravljeno zelenjavo in preliv. Temeljito premešajte.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.