Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Najljubša solata Francozov je solata Nica. Še boljši okus dosežemo, če je pripravljena z prelivom, bogatim z omega-3. Bogata solata in popolna glavna jed za vroče poletne dni.
Krompir olupimo in narežemo na kocke ter kuhamo v slani vodi do konca. Pustite da se ohladi.
Stročjemu fižolu odrežite konce, narežite na manjše koščke in blanširajte v vreli vodi 3-4 minute. Pustite da se ohladi.
Paradižnike prepolovite.
Paradižnikov kis damo v tesno zaprt kozarec, dodamo ščepec soli in počakamo, da se sol raztopi. Dodamo olja, gorčico, sveže mlet poper in polovico drobno naribanega česna. Zaprite kozarec in dobro pretresite.
Krompir, fižol in paradižnik damo v posodo za mešanje in temeljito premešamo s končnim prelivom.
Jajci kuhajte v vreli vodi 10 minut, sperite, olupite in razrežite.
Operite solato, liste osušite in natrgajte na manjše koščke. Položite na krožnik in prelijte z mešanico marinirane zelenjave.
Za serviranje prelijte solato s kuhanimi jajci, odcejeno tuno, fileti sardona in olivami.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.