Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Zmešajte pretlačeno banano z mandljevim mlekom.
Bio chia semena dodajte bananino-mandljevemu mleku in pustite stati vsaj dve uri, dokler ni konsistenca želejasta. Nato začinite z mletimi klinčki, cimetom, muškatnim oreščkom in vanilijo.
Bučni pire zmešamo s piemontskim lešnikovim oljem.
V kozarec najprej vlijemo bučni pire. Površino pogladimo z žlico in nanjo namažemo puding s chia semeni. Za serviranje potresemo z grobo sesekljanimi oreščki makadamije.
Bučo narežemo na večje kose in položimo na pekač. Pečemo pri 200 stopinjah 40 minut, dokler se buča popolnoma ne zmehča. Ko je buča mehka, jo pustite, da se nekoliko ohladi, olupite kožo in meso pretlačite z vilicami.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.