Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
V majhen kozarec z navojom dajte sol, poper in paradižnikov kis ter 2 žlici orehovega olja in 2 žlici olja tigrovih oreščkov ter 1 žličko lešnikove gorčice in na koncu 2 žlici vode.
Zaprite pokrov in dobro pretresite nekaj sekund.
Zeleno solato operemo in osušimo, nato pa damo v večjo skledo. Paradižnik, sir in parmsko šunko narežite na majhne koščke in jih dodajte.
Dodamo pripravljen solatni preliv in vse skupaj premešamo.
Segrejte 2 žlici olivnega olja, ciabatto narežite na približno 2 x 2 cm velike kocke in popecite na vročem olju.
Solato okrasite s popečenimi ciabatta krutoni za postrežbo.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.