Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Surova salsa je resnično prijetna jed. Odličnega okusa kot samostojna jed, na brusketah ali kot priloga k mesu. Ta paradižnikova jed je zaradi hladno stiskanega visokokakovostnega mareličnega olja nepozabno doživetje.
Paradižnik operemo, odstranimo peclje in na peclju zarežemo križ. Tako pripravljene paradižnike potopite v vrelo vodo za 10-15 sekund. Kožico paradižnika nato zlahka odstranimo.
Pelate razpolovimo, odstranimo semena in meso narežemo na kocke.
Paradižniku dodamo drobno sesekljano rdečo čebulo, čili (po okusu) in zelišča ter premešamo. Previdno s čilijem, če jedi ne marate preveč začinjene.
Kis nalijte v manjši kozarec, ki ga je mogoče zapreti. Solimo in popramo ter pustimo, da se sol raztopi. Nato dodamo olja in zdrobljen poper. Zaprite kozarec in močno pretresite. Zelenjavo prelijemo s prelivom in dobro premešamo.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.