Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Bučke očistimo in narežemo na tanke trakove.
Koper drobno sesekljamo in dodamo bučkam.
Olje grozdnih pečk zmešajte v jabolčnem kisu z dvema ščepcema soli in popra ter dodajte zelenjavni mešanici. Pustite počivati 10 minut. Če je preveč kislo, sladkajte z malo medu.
Za serviranje zmešamo s feta sirom, narezanim na kocke.
Pri pripravi preliva je pomembno, da se držimo vrstnega reda in vedno uporabljamo steklen kozarec. Najprej zmešajte jabolčni kis Pödör s soljo in poprom ter nato počasi dodajte olje. Nenehno stresanje postopoma meša olje s sadnim kisom.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.