Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Marelični kis nalijte v kozarec z navojem. Za najboljši rezultat je pomembno, da je steklen in da se upošteva vrstni red korakov. Dodamo sol in poper.
Dodajte olje tigrovih oreščkov in bio ričkovo olje.
Dodajte med.
Zaprite pokrov in močno pretresite. Nato dodamo na solato in dobro premešamo.
Jagode operemo, odstranimo pecelj in narežemo na koščke. Šparglje olupimo in narežemo na ozke trakove. Baziliko narežite na ozke trakove. Vse sestavine temeljito premešajte.
Pinjole (brez olja) popečemo v ponvi in jih dodamo po solati.
Izberite preliv in ga prelijte po solati. Solato previdno obrnite.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.