Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
V poletni vročini naše telo hrepeni po surovi zelenjavi in solatah. Za to poletno koromačevo solato z jabolki je priporočljiv preliv z lešnikovim oljem, manjkajo pa seveda tudi praženi lešniki.
Nežen komarček operemo in odstranimo liste (če je potrebno). Po dolžini prepolovimo in narežemo na tanke rezine.
Neolupljena jabolka operemo in narežemo na kocke.
Zeleno solato operemo in osušimo. Primerna je katera koli neokusna solata, na primer jagnječja solata ali portulak.
Jabolčni balzamični kis nalijte v kozarec, ki ga je mogoče zapreti, dodajte ščepec soli in počakajte, da se sol raztopi. Dodamo olja in sveže mlet poper. Zaprite kozarec in dobro pretresite.
Zelenjavo in preliv damo v posodo za mešanje in dobro premešamo.
Za serviranje potresemo s popečenimi, grobo sesekljanimi lešniki.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.