Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Poleti uživajte melone kolikor je mogoče. Da ne bi bilo dolgočasno, sledi gurmanski recept, ki ga nepozabnega naredi preliv iz grozdnih pečk.
Lubenico očistimo in narežemo na kocke.
Rdečo čebulo na drobno narežemo.
Olive narežemo na kolobarje.
Feto tudi narežite na koščke.
Olje gozdnih pečk damo v tesno zaprt kozarec, dodamo ščepec soli in počakamo, da se sol raztopi. Dodamo olja in sveže mlet poper. Zaprite kozarec in dobro pretresite.
Lubenico, čebulo in olive damo v posodo za mešanje ter dobro premešamo s prelivom. Za postrežbo potresemo s feto.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.