Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Rdečo peso operemo, prelijemo z repičinim oljem, solimo in nato posamezno zavijemo v alu folijo in spečemo v pečici, ogreti na 160 stopinj. Z vilicami preverite, ali je pesa pečena (približno 30-35 minut). Končano rdečo peso olupimo in gomolje narežemo na kocke.
Priprava preliva: Malinov kis s soljo, sveže mletim poprom in medom damo v tesno zaprt kozarec.
Dodajte bio olje mleka osatov.
Zaprite kozarec in preliv temeljito pretresite.
Rukolo zmešamo s prelivom, na kocke narežemo rdečo peso in nanjo naložimo maline, po vrhu nadrobimo sir in potresemo s pistacijami.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.