Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Na repičnem olju nekaj minut pražimo na kocke narezana piščančja prsa, dokler niso zlato rjava.
Medtem skuhamo rezance v vreli osoljeni vodi.
Pripravimo preliv: beli vinski kis in lešnikovo gorčico damo v kozarec, ki ga zapremo, solimo in popramo.
Dodajte lešnikovo olje.
Zaprite kozarec in preliv temeljito pretresite.
Pečenim piščančjim prsom dodamo še oprane špinačne liste, nerazrezane, skupaj s strtim strokom česna, soljo in sveže mletim poprom. Toplota piščančjih prsi bo špinačo nekoliko ovenila.
Odcejenim testeninam dodamo preliv in premešamo, nato dodamo mešanico piščančjih prsi in špinače. Solata postane še bogatejša s češnjevim paradižnikom in mocarelo. Okrasite s svežo baziliko.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.