Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Lahka predjed za tople dni, ki jo lahko pripravite vnaprej. Ta hladna solata iz testenin, polnjena s špinačo in skuto, je popolna s paradižnikovim prelivom.
Oprane špinačne liste prepražimo z žlico repičnega olja in drobno naribanega česna.
Ohlajeno in na drobno sesekljano špinačo zmešamo s skuto. Solimo in popramo.
Testenine, kuhane al dente in posušene, napolnite s špinačno mešanico.
Nalijte kis v majhen kozarec, ki ga je mogoče zapreti. Začinite s soljo in poprom, nato počakajte, da se sol raztopi. Dodajte olja. Dodamo žličko paradižnikove mezge, kozarec zapremo in preliv dobro pretresemo. Pokapljamo napolnjene conchiglie rigate
Takoj po kuhanju sperite velik konchiglie rigate s hladno vodo, da prekinete postopek kuhanja.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.