Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
S šparglji v nekaj minutah nastane res fina, mlačna solata. Ta solata s kozicami in šparglji je opremljena s prelivom iz sezamovega olja in češnjevega kisa, ki se še posebej dobro ujemata z azijsko solato, začinjeno s čilijem.
Zelene šparglje temeljito operemo in odrežemo olesenele konce.
Očiščene šparglje narežemo na 3 cm velike kose.
Očistite predhodno kuhane kozice, odstranite lupine.
Mlado čebulo narežemo na tanke kolobarje, česen naribamo, čili sesekljamo po okusu in pražimo na žlici olja oljne repice 1 do 2 minuti.
Najprej dodamo šparglje in pražimo 3-4 minute.
Nato dodamo kozico in kuhamo še 3 minute.
Medtem pripravite preliv. Kis zmešajte s ščepcem soli in počakajte, da se kristalčki soli raztopijo.
Nato v kis dodamo čili gorčico, sojino omako in sezamovo olje ter dobro premešamo.
Na koncu dodamo preliv k mlačni solati. Postrežemo toplo s svežimi listi koriandra.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.