Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Popolna kombinacija že v številnih jedeh - ananas in piščanec. Tukaj je odlična solata z azijskim prelivom. Poleti vedno hitro, lahko kosilo ali večerja.
Piščančja prsa narežite na majhne kocke in jih popražite na žlici sončničnega olja in ščepcu soli.
Ananas olupimo, narežemo na rezine in nato na kolobarje ter z vseh strani prepražimo v ponvi za žar z drugo žlico sončničnega olja.
Paradižnike prepolovite.
V skledi zmešajte ribjo omako, hruškov balzamični kis, lešnikovo olje, nariban česen in nekaj drobno sesekljanega čilija.
Piščančje prsi damo v skledo skupaj z ananasom na žaru, paradižnikom in solato ter prelijemo s prelivom. Na koncu dodajte liste koriandra na vrhu.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.