Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
V kozarec z navojnim pokrovom nalijte 1 žlico jabolčnega balzamičnega kisa. Solimo in popramo po okusu, nato dodamo 1 čajno žličko jabolčne balzamične gorčice.
Dodajte štiri žlice repičnega olja.
Kozarec tesno zaprite in dobro pretresite.
Operite in osušite 150 g motovilca.
Kumarice narežite na majhne kocke. Drobnjak operemo, odcedimo in drobno sesekljamo. Ementalec narežite na tanke trakove. Jabolka olupimo in narežemo na tanke trakove. Redkvice operemo, prepolovimo in narežemo na tanko. Rdečo čebulo olupimo in narežemo na tanke kolobarje. Orehova jedrca narežemo na majhne koščke. Vse dajte v skledo. (Samo polovica oreščkov).
Prelijte s prelivom in nežno premešajte. Za serviranje potresemo z drugo polovico oreščkov.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.