Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Ta recept za špargljevo solato s piščancem je popolna izbira, če želite nizkokalorični, a okusen in hiter obrok. Posebnost te solate je popolna kombinacija nežnega hruškovega balzamičnega velvet kisa in olja osata.
File piščančjih prsi narežite na kocke in kuhajte s 500 ml zelenjavne juhe 15 minut. Ko so gotovi, jih precedimo in ohladimo.
Šparglje olupimo, odrežemo oleseneli konec in nato blanširamo v vroči vodi 7-8 minut. Končane šparglje narežemo na 3 cm dolge kose.
Balzamični hruškov kis velvet nalijte v majhen kozarec, ki ga je mogoče zapreti, dodajte ščepec soli in popra ter počakajte, da se sol raztopi. Nato dodamo žafranovo olje in na koncu gorčico. Kozarec zaprite in močno pretresite, da se tekočine emulgirajo.
V skledo damo šparglje, špinačo in meso, prelijemo s prelivom, premešamo in takoj postrežemo.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.