Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Šparglje očistimo, odstranimo olesenele konce in jih damo v vrelo vodo s pol žlice mareličnega kisa, sladkorja in soli. Pokrijte in na majhnem ognju dušite 15-20 minut ter kuhajte, dokler se ne zmehčajo. Odstranite iz juhe in pustite, da se ohladi do mlačnega.
V kozarec z navojnim pokrovom nalijte eno žlico mareličnega kisa, dve žlici vode in dodajte pol žlice medu. Sol in poper po okusu.
Dodajte štiri žlice bio mandljevega olja.
Kozarec tesno zaprite in dobro pretresite.
Na krožnike položite šparglje, nanje položite krešo s špinačo in polovico jajc ter pokapajte z vinigretom. Postrezite posuto z zelišči.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.