Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Poletje dobesedno vabi k kombiniranju solate s svežim sezonskim sadjem. Nektarine se lepo ujemajo s špinačo, solata pa je še bolj okusna s fantastičnim orehovim oljnim prelivom.
Kumaro po dolžini prepolovimo, z žlico odstranimo semena in narežemo meso.
Še čvrste nektarine narežite na tanke rezine.
Špinačo operemo in osušimo. Velike špinačne liste natrgajte na majhne koščke, majhne liste pustite cele.
Malinov balzamični kis nalijte v tesno zaprt kozarec, dodajte ščepec soli in počakajte, da se sol raztopi. Dodamo olje in sveže mlet poper. Zaprite kozarec in dobro pretresite.
Pred serviranjem zelenjavo in sadje damo v skledo, pokapamo s prelivom in dobro premešamo. Postrezite takoj.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.