Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Okus poletne bele vrtne redkvice je manj pekoč in je zato idealen za solate. K vrtni redkvi se čudovito poda preliv s pivskim kisom in oljem grozdnih pečk. To spremeni to preprosto zelenjavo v praznični obrok.
Redkev olupimo, narežemo na tanko, najprej na rezine in nato na tanke trakove.
Kis nalijte v posodo, ki jo je mogoče zapreti, dodajte ščepec soli in počakajte, da se sol raztopi. Dodamo olja, sveže mlet poper in drobno sesekljan drobnjak. Zaprite kozarec in dobro pretresite.
Trakove redkvice prelijemo s prelivom in dobro premešamo. Za serviranje potresemo s sezamovimi semeni.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.