Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Solato operemo, osušimo in narežemo na manjše kose. Kumaro olupimo in narežemo na kocke, avokado prepolovimo, odstranimo koščico, olupimo meso, narežemo na trakove in potresemo z limono, da ne porjavi. Očistite in narežite gobe. Čebulo olupimo in narežemo na tanke kolobarje. Sestavine damo v posodo in premešamo.
Lososov file narežite na trakove. V ponvi segrejemo žlico repičnega olja in na majhnem ognju kratko prepražimo na obeh straneh. Ribo vzamemo iz ponve in odstavimo na krožnik.
Sestavimo solatni preliv: v kozarec z navojem nalijemo žlico jabolčnega balzamičnega kisa. Solimo in popramo po okusu, nato dodamo 1 čajno žličko jabolčne balzamične gorčice.
Zdaj dodajte 4 žlice bio konopljinega olja.
Kozarec tesno zaprite in dobro pretresite.
Solato prelijemo s prelivom in dobro premešamo. Končano solato razdelite med krožnike, lososa po okusu posolite in popoprajte ter položite na solato na manjše koščke.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.