Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Pot do moškega srca poteka skozi njegov želodec. Ne samo na valentinovo. Tukaj je jed z lososom z mamljivo omako iz penine, ingverja, rožmarina in smetane - prelita z nenavadnim špinačnim čipsom.
Filete lososa na obeh straneh natremo z oljem grozdnih pečk, soljo, poprom, drobno sesekljanim svežim rožmarinom in naribano limonino lupinico. Segrejte ponev in ribe pražite 4 minute na vsaki strani. Odstavimo in pustimo na toplem.
Medtem v ponvi na preostali maščobi prepražimo drobno sesekljan česen, da postane prosojen. Zalijemo s penino in zavremo alkohol. Dodamo kapre, drobno nariban ingver in piščančjo juho. Naj se zmanjša na polovico. Čisto na koncu vlijemo smetano in kuhamo, dokler ne dobimo kremaste omake. Začinite s soljo in poprom.
Špinačo in olivno olje stresemo v skledo, da olje enakomerno prekrije liste. Pekač obložimo s peki papirjem in nanj razporedimo špinačne liste, da se ne prekrivajo. Dodamo sol in poper.
Pečemo v predhodno ogreti pečici na 180 stopinj 12 do 14 minut. Po peki listi v 5 minutah postanejo hrustljavi.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.