Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Piščanec in pire krompir postaneta še boljša s slanimi in pisanimi sestavinami. Piščančja prsa s čili gorčico in brokolijevim pire krompirjem z bučnim oljem so ena takšnih jedi, ki jih je enostavno pripraviti.
Operite dva manjša fileta piščančjih prsi, nato oba zarežite z debelega konca, tako da se odpreta v obliki srca.
Meso solimo in popramo, na obeh straneh premažemo s čili gorčico in prepražimo na 3 žlicah olja oljne repice.
Krompir olupimo, narežemo na majhne koščke in skuhamo v veliko vode s preostalo soljo. Ko je gotovi ga pretlačimo v pire.
Medtem blanširajte 200 g cvetov brokolija v vroči vodi 5 do 6 minut in odcedite.
Pire krompir zmešamo s smetano in bučnim oljem, dokler ne postane puhasto in na koncu vmešamo brokoli.
Zaužijte sveže.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.