POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
Registracija
POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
PÖDÖR VELEPRODAJA
REGISTRACIJA TRGOVCA IN GASTRONOMIJE

Kot trgovec na drobno, debelo ali gostinsko podjetje lahko kupujete po veleprodajnih cenah z vsemi dodatnimi ugodnostmi. Kot prodajalec se odločite za izbiro in količino izdelkov Pödör Premium, ki bi jih radi ponudili v svoji trgovini. Lahko pa sodelujete tudi samo kot PICK UP partner.

Registracija

Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.

Prijavite se
Išči

Piščančji ragu proso z brokolijem

Piščančji ragu z brokolijem in prosom ni le hiter za pripravo, ampak tudi okusen, diši po začimbah, je sočen in tudi zelo zdrav obrok.

Brez glutena
Brez pšenice
Brez jajc
Brez mleka
Brez soje
Brez koruze
40 Min.
49

Priprava

01

Proso dobro operemo in ga rahlo popečemo na žlici repičnega olja.

02

Ko začne olje pokati, vlijemo 300 ml vode in dodamo ščepec soli. Zavremo, nato zmanjšamo ogenj in pokrito kuhamo 15 minut. Nato odstavimo z ognja in pokrito proso kuhamo še 5 minut na lastni pari.

03

Piščančja prsa narežemo na majhne kocke.

04

Potrebovali boste 200 gramov brokolijevih cvetov. V vreli vodi jih kuhamo 5 minut, nato precedimo.

05

Rdečo čebulo drobno sesekljamo, česen naribamo in skupaj prepražimo na preostalih dveh žlicah repičnega olja. Nato dodamo mesne kocke, ščepec popra, timijan, origano in na koncu še preostalo sol.

06

Ko se mesne kocke lepo pobelijo, raguju dodamo brokoli, med in pomarančni sok. Enkrat zavrite.

07

Kuhano proso sesekljamo in dodamo piščančjemu raguju s pomarančnim sokom. Jed pustimo vreti tri do štiri minute. Pečeno je, ko je še sočno in ni suho.

08

Pred pričnete z uživanjem dodajte dve žlici olja mleka osatov, da bo jed še bolj kremasta.

Sestavine
za porciji Merska enota: EUUSUK
3 jedilna žlica
150 g
Proso
300 ml
Voda
200 ml
Pomarančni sok
1 kavna žlička
Sol
1 ščepec
Poper
200 g
Brokoli
300 g
Piščančje prsi
1 čajna žlička
Med
0.5 kavna žlička
0.5 kavna žlička
50 g
Rdeča čebula
1 strok
Česen

DIETNO

Brez glutena Brez pšenice Brez jajc Brez mleka Brez soje Brez koruze

POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
Registracija
POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
PÖDÖR VELEPRODAJA
REGISTRACIJA TRGOVCA IN GASTRONOMIJE

Kot trgovec na drobno, debelo ali gostinsko podjetje lahko kupujete po veleprodajnih cenah z vsemi dodatnimi ugodnostmi. Kot prodajalec se odločite za izbiro in količino izdelkov Pödör Premium, ki bi jih radi ponudili v svoji trgovini. Lahko pa sodelujete tudi samo kot PICK UP partner.

Registracija






VREDNO GA JE PRIPOROČITI DRUGIM!
BREZPLAČNI VZORCI
Že ob prvem nakupu v spletni trgovini
0

To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.