Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Pri pripravi naj bodo sestavine sobne temperature. Rumenjak damo v visoko posodo, začinimo s soljo in poprom ter zmešamo z 1 strokom naribanega česna, 1 čajno žličko mareličnega kisa in 1 žličko lešnikove gorčice.
V merilno skodelico zlijemo laneno olje in olje pinjol. Omaki dodajte olja, najprej po kapljicah, nato pa postopoma, nenehno mešajte, dokler ne nastane gosta konsistenca.
Na koncu dodamo drobno sesekljano meliso, čili in 2 žlici naravnega jogurta. Ponovno premešajte. Končano omako zaužijte še isti dan.
Zamrznjene kozice odmrznite, nato jih sperite s hladno vodo in blanširajte v vroči slani vodi približno 2-3 minute. Odlijte vodo.
V ponvi z žlico olja oljne repice na srednjem ognju pražimo kozico 2-3 minute. Postrezite z omako iz pinjol in lanenega olja.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.