Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Manj je pogosto več! Ta čudovita solata in pogled nanjo sta odličen primer, kako lahko nekaj kakovostnih sestavin naredi fantastičen domači obrok.
Pečico predhodno segrejte na 220 stopinj Celzija. Srednje veliko oprano peso natremo z olivnim oljem, soljo in poprom, nato pa zavijemo v aluminijasto folijo. Pečemo v pečici eno uro. Pustimo, da se ohladi, še toplo olupimo in narežemo na kocke.
Na drobno sesekljano šalotko prelijemo z belim vinskim kisom in pustimo stati 10 minut. Nato dodamo orehe in olivno olje, sol in poper.
Orehe v ponvi pražimo nekaj minut, da zadišijo. Ohladimo in drobno sesekljamo. Nato zmešajte z medom.
Pred serviranjem zmešamo liste solate s prelivom, dodamo rdečo peso, orehe in na koncu sirne kocke.
Nosite rokavice, saj pesa trdovratno obarva kožo. Mimogrede, solata je videti še lepša, če iz pečene rdeče pese z rezalnikom za zelenjavo naredimo majhne kroglice.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.