Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Rdeče zelje vsebuje 6 do 8-krat več vitamina C kot belo zelje, zato ga je še posebej priporočljivo uživati pozimi. Preliv s piemontskim lešnikovim oljem naredi ta recept za solato iz rdečega zelja s hruškami nekaj prav posebnega.
Rdečemu zelju odstranimo vse poškodovane liste, nato pa potrebno količino narežemo na čim tanjše rezine.
Rdečo čebulo olupimo in prav tako narežemo na tanke rezine.
Hruške operemo in narežemo na kolobarje brez lupljenja.
Malinov balzamični kis nalijte v tesno zaprt kozarec, dodajte ščepec soli in počakajte, da se sol raztopi. Dodamo lešnikovo olje in sveže zdrobljen poper. Zaprite kozarec in dobro pretresite.
Rdeče zelje, čebulo in hruške damo v skledo in po njih namažemo preliv. Na koncu dobro premešamo.
Postrezite z grobo sesekljanimi lešniki in sirom roquefort.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.