Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
V skodelico damo sol, poper in hruškov kis, nato dodamo 3 žlice sončničnega olja, 1 žlico bio ričkovega olja, 1 žličko jabolčne balzamične gorčice, kislo smetano, jogurt, papriko v prahu, česen in na koncu kuhan rumenjak.
Zmešajte s paličnim mešalnikom.
Zeleno solato (rimska solata, endivija ali ledena solata) operemo in odcedimo ter damo v večjo skledo. Dodamo sesekljano salamo in sir.
Prelijemo s pripravljenim solatnim prelivom in dobro premešamo.
Segrejte 2 žlici olivnega olja, ciabatto narežite na približno 2 x 2 cm velike kocke in popecite na vročem olju.
Za serviranje okrasite s ciabatto krutoni, kuhanim jajcem (razrezanim na štiri) in drobnjakom.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.