Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Pri dnevnih obrokih se splača uživati tudi živila, ki vsebujejo manj ogljikovih hidratov in kalorij. Ti surovi bučkini špageti z omako iz suhih paradižnikov so odlična vsakodnevna alternativa.
Čebulo drobno narežemo, česen in ingver na tanko, paradižnik pa sesekljamo. Damo v ognjevarno posodo, začinimo s soljo in poprom, prelijemo z repičnim oljem in dodamo timijan. Prelijemo s 50 ml vode in pečemo pri 180 stopinjah 25 minut.
Končan pečen ragu damo v blender skupaj s paradižnikovim kisom in zmiksamo do kremastega.
Bučke operemo, odrežemo pecelj in cvet ter s spiralnim rezalnikom odrežemo pramene v obliki špagetov. Špagete iz bučk pokapajte z orehovim oljem in premešajte. Postrezite s paradižnikovo omako.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.