POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
Registracija
POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
PÖDÖR VELEPRODAJA
REGISTRACIJA TRGOVCA IN GASTRONOMIJE

Kot trgovec na drobno, debelo ali gostinsko podjetje lahko kupujete po veleprodajnih cenah z vsemi dodatnimi ugodnostmi. Kot prodajalec se odločite za izbiro in količino izdelkov Pödör Premium, ki bi jih radi ponudili v svoji trgovini. Lahko pa sodelujete tudi samo kot PICK UP partner.

Registracija

Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.

Prijavite se
Išči

Piščanec z medeno gorčico in majonezo iz arašidovega olja

Ena izmed najljubših žar sezone so piščančja nabodala, marinirana v medu in gorčici – pripravljena v žar ponvi ali na žaru. K pikantnemu, sladko-kislemu mesu se odlično podata krompir na žaru in majoneza iz hladno stiskanega arašidovega olja.

Brez pšenice
Brez jajc
Brez mleka
Brez koruze
60 Min.
47

Priprava

01

Piščančja prsa narežemo na kocke. Dodamo sol, poper, med, čili in večino gorčice. Za majonezo odložite majhno žličko gorčice. Premešamo in pustimo v hladilniku 30 minut.

02

Marinirano meso nabodemo na manjša nabodala. Pred peko na žaru nabodala namočimo v mrzli vodi.

03

Meso pečemo na žaru do zlato rjave barve. V ponvi prepražimo na dveh žlicah repičnega olja. V marinado za žar dodamo olje.

04

Opran krompir na žaru položimo na pekač, začinimo s soljo in poprom, dodamo 100 ml vode in 2 žlici repičnega olja. Pečemo v pečici, ogreti na 180 stopinj s konvekcijskim zrakom, dokler ni hrustljav.

05

Za majonezo v mešalnik dodamo olja, sojino mleko, ščepec soli, malo mletega popra, pivski balzamični kis, gorčico in česen.

06

Sestavine mešajte 10-15 sekund, dokler majoneza ne dobi svoje konsistence.

Nasveti:

Sestavine za majonezo naj bodo vse enake temperature – po možnosti v hladilniku – sicer ne bo kremasta.

Sestavine
za porciji Merska enota: EUUSUK
3 jedilna žlica
5 jedilna žlica
9 jedilna žlica
1 jedilna žlica
Lešnikova gorčica
1 jedilna žlica
700 g
Piščančje prsi
1 kg
Krompir na žaru
2 čajna žlička
Med
2 jedilna žlica
Sol
malo
Poper
0.5 strok
Česen
1 ščepec
Mleti čili
6 čajna žlička
Sojino mleko

DIETNO

Brez pšenice Brez jajc Brez mleka Brez koruze

POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
Registracija
POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
PÖDÖR VELEPRODAJA
REGISTRACIJA TRGOVCA IN GASTRONOMIJE

Kot trgovec na drobno, debelo ali gostinsko podjetje lahko kupujete po veleprodajnih cenah z vsemi dodatnimi ugodnostmi. Kot prodajalec se odločite za izbiro in količino izdelkov Pödör Premium, ki bi jih radi ponudili v svoji trgovini. Lahko pa sodelujete tudi samo kot PICK UP partner.

Registracija






VREDNO GA JE PRIPOROČITI DRUGIM!
BREZPLAČNI VZORCI
Že ob prvem nakupu v spletni trgovini
0

To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.