Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Priljubljena priloga pri poletnih žarih je grška solata, ki je po tem receptu pripravljena s svežim in lahkim ričkovim oljem. Pred tem dobro ohladimo, da se okusi povežejo. Sir dodajte samo ob serviranju.
Kumaro po dolžini prepolovimo, z žlico odstranimo semena in meso narežemo na kocke.
Papriki odstranimo sredico, nato pa jo tudi narežemo na kocke.
Srednje veliko rdečo čebulo drobno sesekljamo. Češnjev paradižnik razpolovimo.
Zelenjavo damo v skledo skupaj z olivami in sesekljano baziliko. Solimo, popramo in vmešamo kamelinovo olje. Dobro ohladite.
Za serviranje narežite feta sir in ga dodajte po solati.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.