Paradižnikov kis, bogat z vitamini

-%
Paradižnikov kis, bogat z vitamini

Kis iz paradižnika

Paradižnik, ki so ga že davno prinesli v Evropo španski osvajalci, je brez dvoma ena izmed najljubših zelenjav Evropejcev. Po stoletjih vzreje obstaja več kot 2500 različnih sort. V Avstriji paradižnik imenujejo "paradižnik" ali ljubeče "ljubljeno jabolko". Pödör za svoj okusni paradižnikov kis uporablja samo sveže in na soncu zrele paradižnike, s čimer zagotavlja, da ima vsaka kapljica kakovost, ki jo pričakujete od izdelkov Pödör. Aromatični paradižnikov kis fermentira iz svežega soka paradižnika in dozori v lesenih sodih. 100 % naravno, po strogih predpisih o kakovosti in brez umetnih dodatkov.

Paradižnik je prava vitaminska bomba in prav tako paradižnikov kis. V kisu se zadržujejo vitamini, minerali in elementi v sledovih. Vitamin C, ki ga ima paradižnik v izobilju, tako telo absorbira s kisom. In to je dobro, saj je vitamin C pomemben antioksidant, ki ujame proste radikale v krvi, možganih in telesnih celicah ter jih naredi neškodljive. Ko se vitamin C absorbira, se razvijejo tudi jetrni encimi, ki podpirajo naravno razstrupljanje telesa.

Uporaba paradižnikovega kisa

Že prva kapljica paradižnikovega kisa vzbudi občutek poletja. In to ni čudno, z debelimi, na soncu zorenimi paradižniki, ki jih predeluje Pödör. Blaga sladka aroma v vaše jedi prinaša začimbe juga in sanja o počitnicah. Nekaj ​​kapljic kisa pokapajte po poletni solati iz paradižnika in mocarele ali rafinirajte surovo ali kuhano zelenjavo. Blagi kis se čudovito ujema z bučnim oljem in oljem grozdnih pešk Pödör in v vašo kuhinjo vnese svež zrak. Da bodo meso in ribe še posebej nežni in aromatični, jih gurmani čez noč dajo v marinado iz paradižnikovega kisa.

SESTAVINE

Paradižnikov kis

PREHODNE INFORMACIJE

100 g vsebuje v povprečju:

Energetická hodnota51kJ /12kcal

Maščobe0g

Saturated fatty acids0g

Ogljikovi hidrati3g

Sladkor3g

Beljakovine0g

Ballaststoffe0g

Sol0g

SKLADIŠČENJE

Kis je treba vedno zaščititi pred svetlobo in hraniti zaprtega. V teh pogojih njegova kakovost ostaja praktično v nedogled.

Usedlina je naravna in ni znak slabše kakovosti.

Nefiltriran sadni kis - pred uporabo pretresite!

Država izvora: Avstrija

Količina:
REDNA CENA 72,60 € / l
7,26 €
-25% 7,26 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
5,45 €
REDNA CENA 45,48 € / l
11,37 €
-25% 11,37 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
8,53 €
REDNA CENA 36,30 € / l
18,15 €
-25% 18,15 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
13,61 €

Prevzem pri vašem servisnem PICK UP partnerju

Verfügbarkeit und Preis auf Anfrage!
Vam lahko pomagamo?

Pišite nam ali nas pokličite v delovnih dneh med uradnim delovnim časom od 9.00 do 16.00 na naslednjo telefonsko številko 040 798 343.

Priljubljeni izdelki