Bio malinin balzamični kis

-%
Bio malinin balzamični kis

Poletni vsestranski kis

Ko uživate v malinovem balzamičnem kisu Pödör, si morate zamisliti poletje. Ljubka, sladka aroma maline prebudi občutek poletja in vam zaželi lahke obroke. Pri malinovem balzamičnem kisu Pödör se uporablja samo sveže maline najvišje kakovosti. 100 -odstotni naravni malinov balzamični kis zori v lesenih sodih in tako pridobi fin saden okus. Zanesite se na dolgoletne izkušnje Pödörj in doživite posebno vrsto okusnih izkušenj: popolnoma zrele maline so polne naravnih sestavin.

Malinov balzamični kis Pödör navdušuje s svojim okusom in je zaradi svoje sestave dober tudi za vaše zdravje. Balzamični kis, bogat z železom, kalijem, kalcijem, fosforjem in magnezijem, je pravi vir mineralov. Naše telo med drugim potrebuje magnezij za delovanje mišic. Pomanjkanje magnezija lahko povzroči neprijetno trzanje mišic. Železo je potrebno za tvorbo hemoglobina - rdečega krvnega pigmenta - in pomembno prispeva k transportu kisika v naše telo.

SESTAVINE

Bio malinin kis, koncentrat malinovega soka, med (1%).

PREHODNE INFORMACIJE

100 g vsebuje v povprečju:

Energetická hodnota534kJ /126kcal

Maščobe0g

Saturated fatty acids0g

Ogljikovi hidrati28g

Sladkor27g

Beljakovine<0,5g

Ballaststoffe0g

Sol<0,03g

SKLADIŠČENJE

Kis je treba vedno zaščititi pred svetlobo in hraniti zaprtega. V teh pogojih njegova kakovost ostaja praktično v nedogled.

Usedlina je naravna in ni znak slabše kakovosti.

Nefiltriran sadni kis - pred uporabo pretresite!

Država izvora: Nemčija

CERTIFIKAT

BIO izdelki podjetja PÖDÖR so certificirani po strogih merilih. Če želite izvedeti več, sledite tej povezavi.

Uporaba malininega balzamičnega kisa

Za uporabo malininega balzamičnega kisa ni omejitev. Intenzivna aroma se odlično poda k sladkim, kislim ali slanim jedem. Malinin balzamični kis s solato ali narejen v solatni preliv, oplemeni celo na videz preproste jedi in jim da nekaj več.

Malinin balzamični kis je še posebej dober kot začimba v bogati kuhinji. Malinin balzamični kis se prav tako dobro poda k surovi ali parjeni zelenjavi kot k mesnim jedem. Naš nasvet: Za naslednjo omako z žara uporabite nekaj kapljic slastnega balzamičnega kisa. Vaši najdražji bodo navdušeni in želeli bodo več!

Kupci izdelkov Pödör radi dodajajo malinin balzamični kis v sladke jedi. Okusne sadne solate in sladice od vanilijevega sladoleda do panna cotte po zaslugi malininega balzamičnega kisa postanejo prave dobrote.

Kmalu na voljo

Prevzem pri vašem servisnem PICK UP partnerju

Verfügbarkeit und Preis auf Anfrage!
Vam lahko pomagamo?

Pišite nam ali nas pokličite v delovnih dneh med uradnim delovnim časom od 9.00 do 16.00 na naslednjo telefonsko številko 040 798 343.

Priljubljeni izdelki